luxe behang

Behangen, één van onze passies

Wij hebben enorm veel ervaring, maar zelfs mét al onze kunde en competenties raken wij niet zelden gefascineerd door de vaak prachtige resultaten. Hoe een ruimte kan transformeren van ‘gewoontjes’ naar ‘adembenemend mooi’. Dus heeft u een behangklus bel of mail dan snel, want we doen het zéér graag!!

Als er iets is dat de sfeer van een ruimte bepaalt, dan is dat wel de bekleding van de wanden. Zeker als het gaat om behang. De mogelijkheden, materialen en designs zijn ontelbaar: structuurbehang, enorme variaties in textuurontwerpen, zelfs fotobehang waarmee de meest fantastische sferen gecreëerd kunnen worden. Het fijne van behang is, dat het na verloop van tijd, als smaken en trends veranderen, eenvoudig weer verwijderd en vervangen kan worden.
Bij AEFINK bent u precies aan het juiste adres als het gaat om vakkundig behangen. Uw kamer wordt naar een hogere standaard getransformeerd.
Wij zijn ook specialistisch in het aanbrengen van de luxere behangsoorten, daarbij gebruik makend van de nieuwste technologieën in combinatie met het vertrouwde meesterlijke vakmanschap.

 

Wij zijn trots op alle behangklussen die we hebben mogen afleveren en gaan ook graag voor ú aan de slag.

Aarzel niet; bel 0657882705
of mail pim@aefink.nl

Zie ook de pagina RENOVLIESBEHANG

Behanger