Interieur schilderwerk, één van onze top-competenties

AEFINK is dé mooimaker van huis en kantoor. Alle vakvaardigheden zijn hiervoor aanwezig. Met als één van de absolute topkwaliteiten het schilderen van uw interieur. U mag rekenen op vakwerk op meesterschilderniveau.

Binnen-schilderwerk woning

Voor het interieur van uw woning is professioneel schilderwerk bepalend voor de uitstraling én voor de levensduur. AEFINK heeft menig woning stijlvol en professioneel van een nieuwe frisse uitstraling voorzien. Zo nodig of desgevraagd doen we graag een stapje extra als dit het eindresultaat ten goede komt. Op de kwaliteiten van AEFINK kunt u bouwen en vertrouwen, dat bewijzen wij óók bij u thuis bijzonder graag.

Goed om te weten:

AEFINK gebruikt uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen, basis en verf van de beste kwaliteitsmerken. Het kenmerk is extra lange levensduur en sterke weerstand.

AEFINK staat, naast vakbekwaamheid, bekend om stiptheid en netheid. Na elke werkdag laten wij de werkplek netjes opgeruimd achter. Meubels en andere attributen worden goed beschermd. Aan het einde van elke schilder- of lak-klus wordt de werkplek schoon en netjes opgeleverd. Precies zoals u zou verwachten van een oerhollands kwaliteitsbedrijf.

Wilt u meer over ons weten, de mogelijkheden in uw woning bespreken of misschien wel een vrijblijvende offerte aanvragen, bel of mail:

Tel. rechtstreeks: 0657 882 705
Mail: pim@aefink.nl

schilder